Arta vinului de la strugure la pahar

CURS DE CIVILIZAȚIE VITIVINICOLĂDWine Arta Vinului de la Strugure la Pahar este un curs de cultură și civilizație vitivinicolă, ţinut de Delia Székely, Ph.D. - 6 săptămâni, 30 vinuri, diferite țări și o experiență de neuitat! 

Surprinde-ţi persoanele dragi cu un cadou de neuitat, sau vino chiar tu să iei parte la cursul interactiv after-work! Dacă doriţi să vă îmbogăţiti cunoştinţele despre arta şi cultura vinului, în luna Noiembrie 2023 reîncepem cursurile DWine – Arta vinului de la strugure la pahar. 

Timp de 6 săptămâni vinuri de cea mai bună calitate te vor purta pe mai multe continente, călăuzindu-te în fascinanta lume a vinului. Te invit să descoperim împreună lungul şi fantasticul drum pe care îl face un bob de strugure ca să ajungă la tine în pahar, aducând cu el parfumul şi aromele locului din care provine. Cât de important este soiul strugurelui, clima, solul, arta vinificatorului, cum să decodifici o etichetă sau să serveşti şi să combini culinar un vin, sunt doar câteva din lucrurile pe care le vei afla la acest curs. Ghidul tău în această călătorie este prietenoasa şi pasionata Delia Székely, doctor în Cluj-Napoca şi Torino în Viticultură şi Oenologie. În cadrul fiecărei întâlniri vor fi savurate o serie de aperitive delicioase. Cursul se va încheia cu o cină festivă, iar pentru cei care vor să meargă mai departe organizăm şi excursii la crame importante şi cu tradiţie din România sau Italia. 
 
 
6 şedinţe pe parcursul a 6 săptămâni 
Locaţie: Cluj-Napoca  
   - se vor degusta peste 30 de vinuri premium 
   - gustări delicioase în fiecare săptămână 
   - suport de curs + o experiență de neuitat                             

Preț: 2000 lei/persoană, toate materialele necesare sunt incluse în preţ 
Ofertă Cin Cin 20% discount până în 15 Aprilie 2023

*La înscriere se achită avans nereturnabil 200 lei 
Înscrieri: salut@dwine.ro, Mobil: 0754 466 455                              

Locurile sunt limitate şi ultima zi de înscriere este 15 Septembrie 2023 

Pentru orice alte informaţii Facebook: @DWineArtaVinului                     

Vă aşteptăm cu mult drag! 


despre cursul dwine 


DWine este un curs destinat oamenilor care doresc să descopere vinul în adevărata lui profunzime. Această licoare veche de când lumea rămâne fără îndoială una dintre miracolele naturii. Paleta aromatică prin care te poartă un pahar de vin îţi aminteşte de multe elemente familiare, însă în aceeaşi măsură te poate şi surprinde mai mult decât îţi poţi închipui. Trăieşte, emană energie şi sănătate, îţi aduce zâmbetul pe buze, te îndeamnă să-l cunoşti, iar o dată ce ai făcut asta, îi rămâi prieten pentru totdeauna. Vinificaţia este o artă, iar arta este făcută pentru noi toţi!